26 Ağustos 2013 Pazartesi

DEV ANKET

Kaleye kim geçsin?


Bir tarafta deneyimli milli eldiven Volkan Demirel diğer tarafta kurtardığı penaltılar veperformansıyla dikkat çeken Mert Günok. Sizce Fenerbahçe'nin kalesini kim korumalı?
Peki sizce kim Fenerbahçe'nin kalesini korumalı? Volkan Demirel mi yoksa Mert Günok mu? İşte bu sorunun cevabı artık geleneksel hale gelen mackolik.com'un dev anketinde yanıt bulacak.

Volkan mı yoksa Mert mi?
  
pollcode.com free polls 

22 Ağustos 2013 Perşembe

Windows Xp Dns Ayarlarını Değiştirme

Windows xp de Dns nedir ? Ne işe yarar ? Nasıl değiştirilir ?

Sorularının cevaplarını göstermek için sizlere yine bir video çektim.

İyi Seyirler.









Windows Xp Mavi Ekran Hatası Çözümü

Dün forumlarda gezinirken windows xp de mavi ekran hatasının çözümünü arayan arkadaşlara denk geldim. Bir çok kişi onlara yardımcı olmaya çalışmış ama nafile. Aslında hatanın çözümü çok basit. Resimli anlatım yapmadan sizlere video çektim.

İyi seyirler..








19 Ağustos 2013 Pazartesi

Twitter Favori Yapma Hilesi

Twitter favori yapma hilesini sizler için videoya çektim ve paylaşıyorum.









18 Ağustos 2013 Pazar

Twitter Retweet Hilesi



Uzun süredir facebook hesabıma twitter retweet hilesi isteyenlerin mesajları ile karşılaşıyordum. Sizleri kıramadım ve videoyu çektim. Buyrun ;



GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ 720P HD YAPIN.

Ask.fm Beğeni






Ask.Fm Beğeni Hizmeti Karşılıklı Beğeni Uygulamasıdır. 

Aşağıdaki Yanıtları Beğen Yazısına Tıkladıktan Sonra 
Gelen Profillerden Kaç Tane Yanıt Beğenirseniz O Kadar 
Beğeni Gelecektir.

Ask.fm Beğeni Havuzu

17 Ağustos 2013 Cumartesi

Konyaspor 3-2 Fenerbahçe Geniş Özet







4 Ağustos 2013 Pazar

Bus Driver Tek Link İndir

Bus Driver oyununuz 30 dakikalık süreli versiyon mu ? Bunu sınırsız yapmak artık çok kolay ! Sadece sınırsız olmakla kalmayacak bütün otobüsler açılmış olacak. Artık kaç dakikam kaldı diye düşünmeye son.

Bus Driver oyunu bilgisayarınızda yoksa  BURAYA TIKLAYIP İNDİRİNİZ (Oyun)
Bus Driver oyunu bilgisayarınızda varsa   BURAYA TIKLAYIP İNDİRİNİZ (Crack)

Crack'i indirdikten sonra içindekileri oyunun kurulu olduğu yere atınız ve gelen yazılardan "Taşı ve Değiştir" olanını seçiniz.İşte bu kadar.

"Bu klasörü taşımak için yönetici izni gereklidir" diye bir hata gelirse rar klasörünün içindekileri masa üstüne atın,sonra oyunun kurulu olduğu yere atın.


Oyundan birkaç görüntü;





3 Ağustos 2013 Cumartesi

Sitemize Yazar Arıyoruz ?

 Siteye yazar arıyorum arkadaşlar. Sürekli online olan ve günde en az 20 paylaşım yapabilecek kişi olacak.


Aradığım Kriterler :

1-) Site HTML Kodlarından Anlaması,
2-) Paylaşımlarında Türkçeyi güzel ve düzgün kullanması,
 Benim için yeterlidir.  Tecrübeli olmak şart. onu eklemeyi unutmuşum :)


Ana Facebook adresim şuan kapalı. Bana Buradan Ulaşabilirsiniz. >>> TIKLA 



Google Photovine

Google sosyalliğe girdi bir kere. Google+’ın getirdiği seslerin üzerine şimdi de sosyal fotoğraf paylaşım sitesi olduğunu varsaydığımızPhotovine yayına giriyor. Belirli bir konu, başlık üzerinde bir çok kişinin fotoğraflarını paylaşarak bir araya getireceği bu servis Google’ın daha önce satın aldığı “Slide” tarafından geliştirilmiş. Ay sonunda davetiyeleri dağıtmaya başlayacak olan servisin, güzel tanıtım videosunu şuradan izleyebilirsiniz;
Video ve sitede her ne kadar iPhone4′e yer verilse de, Google hizmeti olan bu servisin hizmet hayatına başladıktan sonra Android işletim sistemi destekleyen cihazlar için geleceği düşünülebilir. Bekleyip görelim.
Photovine‘ın sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Mark Zuckerberg'in Maaşı

Facebook ile yakaladığı başarıyla dünyanın en genç zengini unvanını elde eden Mark Zuckerberg, maaş konusunda da birçok yönüyle benzetildiği Steve Jobs’ın yolundan gidiyor. Şirketin geçtiğimiz yıl halka arzı sırasında gündeme gelen Mark Zuckerberg’in maaşının 1 dolara indirileceği söylentisi SEC’e gönderilen rapora göre gerçekleşti.
Belgede Facebook CEO’su Zuckerberg’in aylık maaşının 1 dolar olduğu açıklanırken, genç milyarderin şirketten prim almayacağı da belirtildi. Böylelikle Steve Jobs ile birlikte başlayan 1 dolar maaş alan yöneticiler kulübüne Mark Zuckerberg de girmiş oldu.
Halka arz sonrası şirket hisselerinde meydana gelen değer kaybını telafi etme amacındaki sosyal ağ, Zuckerberg’e geçtiğimiz yıl 266 bin prim ile birlikte toplamda 500 dolar maaş ödemişti. Şirket SEC’e sunduğu belgeye Zuckerberg’in kişisel gezileri için ödenen 1,2 milyon doları da ekledi.
Halka arz sırasında meydana gelen vergi borcunu sahip olduğu 1.1 milyar dolar değerindeki hisselerini satarak kompanse eden Zuckerberg, halen elinde 7 Kasım 2015 tarihli 60 milyon opsiyonlu hisse bulunduruyor. Sattığı hisselere karşın Zuckerberg halen 2,3 milyar dolar değerinde hisseye sahip. Vergiler için 30 milyon hisse sattıktan sonra borsadaki hisse payı %28′e gerileyen Zuckerberg, Ocak ayında bu oranı %30′a yükseltmişti.
Sahip oldukları yüksek değerli hisseler nedeniyle maaşlarının 1 dolara inmesi yöneticiler için bir dezavantaj oluşturmuyor. Aksine Steve Jobs’ın başlattığı bu geleneği devam ettiren Oracle CEO’su Larry Ellison, HP CEO’su Meg Whitman, Tesla CEO’su Elon Musk, Zynga CEO’su Mark Pincus gibi birçok üst düzey yönetici vergi ödemeyerek kendilerine avantaj sağlıyor.

Microsoft Security Essentials Sistemi En Az Kasan Antivirüs

Sistemi en az kasan antivirüs programı adlı başlık altında bir kaç antivirüsü tanıtmıştım. Microsoft Security Essentials programını orada bahsettim ama çok fazla talep olunca bende bu antivirüs programını tek bir konu içinde paylaşmak istedim.
Programın özellikleri son derece sessiz çalışır ve çalıştığını anlamazsınız bile. Sistemi asla yormaz her pc için uygundur. Programın üreticisi Microsoft olunca kalitesini konuşmaya bile gerek yok.Gerçek zamanlı korumaya sahip antivirüs şuan piyasada en iyi antivirüs programların başında gelir. Belki abartıyorsun diyenleriniz olacak. Aslında haklılar. Diğer antivirüs programları çok reklam yaptı artık herkezin kafasına kazındı. Ama microsoft un bu programını belki ilk defa duyanlarınız var burada.
Dünyaca ünlü araba markası lamborghini nin hiç reklam filmini gördünüz mü? ama marka ve kaliteli. Microsoft un antivirüs programı da aynı. Ücretsiz olarak dağıtılan bu antivirüs programını herkese tavsiye ediyorum. Aşağıdan indirebilir veya inceleyebilirsiniz. Sistemi yormaz, kasma yapmaz, özellikle oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz. Oyun delisi biri olarak ben kullanıyorum, sıkıntı olmuyor.
Programdan birkaç görünüm. Basit bir arayüze sahip etkili bir programdır inceleyebilirsiniz.
Aşağıdaki linke tıklayarak programı indirebilir veya inceleyebilirsiniz.

Advanced Systemcare Sistem Hatalarını Hemen Düzeltir

Meraklı yazar da daha önce bu programı başka bir kategori altında başka bir yazı ile tanıtmıştım. Programın tutulması üzerin ayrı bir konuda daha detaylı bir şekilde yazmaya karar verdim.
Arkadaşlar windows tan sürekli hata alıyorsanız kesinlikle kullanmanı gereken bir programdır. Program sistemi yormaz sadece hataları düzelmek ve sistemi yenilemek için kullanabilirsiniz.Kendim kullandığım için şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Eğer sisteminiz de aşırı ciddi bir sorun yoksa bu programı kesinlikle kullanın.
Yazılım ücretsiz olarak dağıtılan sürümü var bunu kullanabilirsiniz. Aşağıda verdiğim linkten bakabilirsiniz. Kesinlikle memnun kalacağınızdan eminim eğer paranız varsa direk satın alın yoksa bir yerden kırılmış lisansını bulup indirebilirsiniz. Ben ücretsiz versiyonunu kullanıyorum şuana kadarda olumsuz bir durumla karşılamadım.
Yukarıda gördüğünüz gibi tüm işlemler tek bir tıklama ile yapabiliyorsunuz. Yazılım tamamen Türkçedir. Yazılımda yapabildikleriniz kısaca şöyle.
Bozulan windows dosyalarını onarır.
Windowsta bulunan gereksiz klasörleri ve cerezleri temizler.
Ayrıca araçlar bölümün de disk birleştirme, windows güncelleme gibi birçok araç ve gerece ulaşbilirsiniz. Daha birçok yararlı özelliği olan programı aşağıdaki linke tıklayarak indirebilirsiniz. Her bilgisayarınız da kullanabileceğiniz bir programdır.

En Gelimiş ve En Çok Kullanılan Tarayıcılar

Günümüzde internette kolayca gezebilmenizi  sağlayan gelişmiş tarayıcılar var. Bu tarayıcılar genelde kullanıcıların beklentilerini karşılamakta oldukça başarılıdırlar. Bugün piyasada birçok tarayıcı bulunmakta, bu tarayıcıların çokluğu yüzünden internet siteleri sahiplerini oldukça fazla etkilemektedir. Site sahipleri herbir tarayıcıyı sitesinin güzel gözükmesi için çabalamakta.
Hal böyle olunca mağdur olan siteler olmakta. Aslında sitelerin en iyi gözükmesini ve bağzı kodların düzenli çalışması için site sahipleri değil, tarayıcı sahipleri bu konu da önem vermelidir.
Piyasada bulunan tarayıcılardan en iyi olanlarını bugünün konusu yaptım. İnternette çok sayıda tarayıcı bulunmakta biz bunların en popüler olanlarını ele almakla başlayalım.
  1.  270320131218580069538_2[1]Google Chrome: Google firması piyasaya çıkardığı ilk günden bugüne milyonlarca kişi tarafından indirilen ve kullanılan tarayıcı dır. Son zamanlarda programın hızı konusunda diğer tarayıcılara oranla daha başarılı olduğu kanaatindeyim. Siteleri açmakta hiçbir sıkıntı çekmeyen chrome aynı zamanda kullanıcının bilgisayarında ki görünümünü tarayıcıya yansıtabilmesi kullanıcıların ilgisini bayağı çektim durumda. Basit ve kullanışlı olması, kafa karıştırmayan bir yanı ile aynı zamanda eklenti çeşitliliği sayesinde birçok uygulamayı hızlı ve kolay bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan Chrome bence 1 numaralı tarayıcıdır. Aşağıdaki butona basarak Google Chrome son sürümünü indirebilirsiniz ve ilginizi çekti ise detaylı inceleyebilirsiniz.Buraya Tıklayarak Google Chrome yi İNDİR
  2. Opera-logo[1]
    Opera Tarayıcı: Listemizin ikinci sırasını Opera ya ayırıyorum. Opera kendini kanıtlamış ve sürekli artan bir kullanıcı topluluğu var. Ben de dahil birçok bilgisayarın kullandığı opera bundan birkaç yıl öncesine kadar sabit bir gelişim gösterirken son zamanlarda kendini çok geliştirmeyi başarmış bir tarayıcıdır. Yılların verdiği tecrübe ile birçok alanda ve geçmişten getirdiği özellikleri ile kendini diğer tarayıcılardan üstün tutmaktadır. Oldukça hızlı olan ve tarayıcı görünümü açısından, özellikle kendine has uygulamaları örneği turbo özelliği olan bir tarayıcıdır. Diğer tarayıcılar gibi basit yapıya sahip değildir. Kendine has ağırlı vardır. Kullanımının kolay olması ve kendine has özelliği sayesinde tarayıcıyı kullanıcıları yazılımın bağımlısı haline getiriyor. Eğer profesyonelce bir tarayıcıya sahip olmak istiyorsanız işinizi son derece mükemmel bir şekilde göreceğinden şüpheniz olmasın. Aşağıdaki butona basarak Opera Tarayıcısı nı son sürüm olarak inceleyebilirsiniz yada indirebilirsiniz.
    Buraya Tıklayarak Opera Tarayıcısını İndirebilirsiniz
  3. mozilla-firefox-4-rekor-kirdi-24032011132144[1]
    Mozilla Firefox: Yıllardır Explorer e rakip olan mozilla gerçekten de bu alanda tartışılmaz bir yere sahiptir. Mozilla özellikleri bakımında birçok üstünlüğe sahiptir. Gelişmiş yazılımı sayesinde yıllardır birçok site görüntüsünü en güzel şekilde göstermiştir. Google kendi tarayıcısını çıkarmasaydı şuan dünyada en fazla kullanılan tarayıcı olacaktı. Peki neden ilk sırada değil. Aslında listenin başına almak istedim ama en basit görünüme sahip ve hızı konusunda üstüne çıkılamayan tek tarayıcı chrome olduğu için birinci sırayı ona verdim. 2. sırada olamayışının nedeni de opera nın gerçekten kalitesini konuşturması oldu kullananlar anlayacaktır. Opera ile aynı masada oturuyor da diyebiliriz aslında. Gerçekten çok güçlü bir tarayıcı eğer etkili bir tarayıcı kullanmak istiyorsanız indirmenizi tavsiye ediyorum. Aşağıdanki butona basarak Mozilla Firefox son sürümünü indirebilirsiniz.
    Buraya Tıklayarak Mozilla Firefox u İndirebilirsiniz
  4. yandex-browser-galatasaray_yandex-browser-galatasaray-ekran-goruntusu-1_1310x820[1]
    Yandex Browser: Yandex tarayıcı hakkında pek birşey diyemeyeceğim zira google ye rakip olmuş bir firma kalitesi gerçekten muhteşem ama tarayıcı konusunda pekte öyle değil. Chrome ya birebir benzer olan bir tarayıcı kendine has özelliklere sahip ama hız konusunda pekte başarılı göremedim. Kendine has özellikleri bulunan yandex tarayıcı yandex arama motoru kullananlar için ideal bir tarayıcıdır. Şuan yolun henüz başında olmalarına rağmen gayet başarılı bir şekilde gidiyorlar. Eğer böyle çalışırlarsa yakın zamanda google ye kafa tutacak bir firma olacaktır hiç şüphesiz. Yandex browser i indirmek veya incelemek için aşağıdaki butona basın. Futbol takımı özellikleri mevcut.
    Yandex Browseri İndirmek İçin Buraya Tıklayın
  5. internet-explorer-google-chrome-mozilla-firefox[1]
    İnternet Explorer: Aslında söylenecek pek söz yok resim gayet iyi açıklamış şuan ki durumu. Şüphesiz her bilgisayarda bulunan explorer herkes kullanmıştır. Explorer in internette koruduğu yeri bundan önceki yıllarda hep çöküşte olması durumu açıklıyor. Yeni sürümünden sadece bir kaç sürüm öncesine dönersek berbat bir hali vardı tarayıcının. Microsoft un kalitesine yakışmayan tarayıcı son sürümü ile durumu toparlamış gözüküyor. Bu tarayıcıyı kullanacak olanınız var ise son sürümü indirmelerini tavsiye ediyorum. Eski sürümlerin pek iyi olmadığını açıklamama gerek yok. İnternet Explorer son sürümünü indirmek veya incelemek için aşağıdaki butona basın.İnternet Explorer İndirmek İçin Buraya Tıklayınız.

Sistemi en az kasan Antivirus?

En iyi antivirüs programı hangisidir ?Araştırdım ve sizler için paylaşıyorum.
Bir çok kişinin şikayetçi olduğu konu vardır. Bunların en başında antivirüs programları gelmiştir. Şikayetler başlıca pc yi çok kasıyor, performan sı çok düşük yada zırt pırt uyarı geliyor gibi.
Genellikle bu uyarılar yok güncelleme, yok deneme sürümü sona erdi, yok satın alın, şöyle böyle adamın canını sıkıyor. Özellikle benim gibi oyun delisi iseniz oyun oynarken antivirüsün sorun çıkarması cinnet geçirmenize neden olabilir. :)
Bu yüzden bende şikayetimden dolayı kendi kullandığım antivirüsü silip bir araştırma yapmaya başladım. Hemen kullandığım bu antivirüs programından bahsedeyim.
Kaspersky kullanıyordum, performans açısından yazılıma bir sözüm yok lakin orta dereceli bir pc si kullanıyorsanız kesinlikle tavsiye etmem. Çünkü yukarıda yazdığım sorunları sizlerde yaşayacağınızdan şüpheniz olmasın. Ama pc niz yüksek  derceli ise kullanabilirsiniz.  Saten benim gibi fakir değilseniz ve yüksek performanslı sisteminiz varsa bu program ağzını bile açamaz. :)
Araştırmam devam ederken ESET NOD32  kurdum. Bu programa da bi türlü ısınamadım saten. İlk bi kaç gün iyi dedim sonra baktım bu da kasmaya başladı. Kaspersky dan bir farkı yok ayının, pcyi sömürdü. Yok arkadaş bu da değil bunuda sildim.
Yukarıdaki programlara benzer olanını yazdım bunlardanda uzak durun. Tabi benim gibi fakir bir pc kullanıyorsanız. Sistemi çok fazla yoruyor bu tür programlar. Diğer kurduğum programlar Panda,BitdefenderNorton. Bunlarda da aynı şikayetim mevcut.
Peki admin ne öneriyorsun piyasada adı çıkmış tüm antivirüsleri saydın bize. Ne kurcaz, dediğinizi duyar gibiyim. Hemen memnun olduğum antivirüs programını yazıyorum.
Benim memnun kaldığım iki tane antivirüs programı var. Bunlarda birini kullanmaktayım. Ama ötekini de tavsiye ediyorum. Kullanırsanız gerçekten faydasını göreceksiniz. Saten yukarıdaki yazdıklarım ücretli gerçi biz Türklere ücret işlemez ama neyse siz yinede aşağıdakilere bakın.
1- Avira antivir yada Avira Free Antivirus aynı isim işte. Bu program gayet güzel ve başarılı, üstelik ücretsiz olması da ayrı bir datlılık. Bunu kullanmanızı öneririm sistemi kasmaz ve oyun oynarken felan sorun çıkarmaz. Çok iyi bir program kesim ama kesin kullanın. Ben bunu kullanıyordum ama daha iyi bir antivirüs programı gördüm ve onu kullanıyorum
2-Microsoft Security Essentials. Bu programı kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Ağzı var dili yok namussuzun sistemi hiç kasmaz hatta çalıştığından bile şüphe edebilirsiniz. İlk kullandığım zamanda çin malı la bu program dedim kendi kendime ama Microsoft un ürettiğini bildiğim için kanım kaynadı programa. Neyse fazla uzatmadan söyleyeyim, şuan kullanmakta olduğum programı herkese şiddetle tavsiye ediyorum kesin kullanın hiç şüpheniz olmasın sağlam çalışır. İster yüksek sistemli pc isterseniz düşük sistemli olun hiç sorun değil. Hiç kasmaz ve tamamen ücretsizdir hacı. :D
Antivirüs programı konusunu da burada noktaladım. Umarım faydalı olabilmişimdir. Görüşmek üzere sizinde paylaşmak istediğiniz konu varsa meraklı yazarda paylaşınız.

Counter-Strike 1.6 Cfg Nasıl Kurulur

Cfg Nasıl Kurulur Sesli & Videolu Anlatım

Arkadaşlar sitemizde bulunan counter-strike kategorisinde bize en çok sorulan sorular cfg yi nasıl kuracağım. Aslını söylemek gerekirse kurma felan yok sitemizden indirdiğiniz CFG dosyasını, zip ten çıkardıktan sonra cs’nin kurulu olduğu dizine atmanız yeterli olacak. Bir çok arkadaşımız bu konuda biraz acemi olduğu için daha açık bir şekilde yazmaya çalışacağım.
Öncelikle sitemizde bulunan Cfg lerimizden herhangi birini indirdiniz. Yada başka bir siteden cfg yi indirdiniz. Zip dosyasında ise çıkartın çıkardığınız cfg yi sırasıyla yazdığım adımları izleyerek uygulayın.
Cfg yi kopyalayın sonra C:\Program Files\Valve\cstrike dizine girin cstrike klasörünün içine yapıştırın. Olay bu kadar basit eğer sizde cs farklı dizinde ise orayı bulun yani C:\ de felan değilde başka disk te kayıtlıysa cs dizinini bulmanız lazım.
Yukarıdaki yoldan yapamadınız acemisiniz o zaman böyle deneyin bide. Öncelikle cfg yi kopyalayın aynı şekide sonra oyunu oynadığınız simgeye sağ tıklayın açılır menünden en alttaki özellikler e tıklayarak önünüze bir pencere gelecek burada Kısayol sekmesine tıklayın ve hedefi bul a basın. İşte cs nin dizinine girdiniz. Cstrike klasörüne girin ve kopyaladığınız cfg yi yapıştırın. Hepsi bu kadar.
Şimdi gelelim en önemli kısıma cfg yi nasıl çalıştırıcam. Cs ye girin ama oyunu açmayın yani servere felan girmeyin. Cs ye girdiniz menüler geldi karşınıza oyuna girmeden konsolu açarak şunu yazacaksınız, kopyaladığınız cfg nin ismini;  exec cfgninismi.cfg yazın ve entere basıp cfg yi aktifleştirin hepsi bu kadar.  Artık oyuna girip cfg nizle oynayabilirsiniz.
Ayrıyetten arkadaşlar internette bir arkadaşımız video ya çekerek cfg nin kurulumunu anlatmış bu videoyuda izleyerek yapabilirsiniz. Sorularınızı da aşağıda belirtmeyi unutmayın. Kolay gelsin.

Top10 Oyun 2013

İnternette oyun aramak için gezerken youtube ta “top10 games 2013″ videosu gözüme çarptı. Videoyu izlediğim de gerçekten bu sene piyasaya müthiş oyunların çıkacağını anladım. Gelişmiş grafik motorları ile oyun oynamak gerçekten harika olsa gerek. Şuan bu videodaki oyunların bir kısmı piyasa çıkmış durumda dolayısıyla biz beleşçiler de internetten bulabiliriz. :)
Sizler de eğer güzel oyunlar arıyorsanız bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. İyi seyirler.


Bioshock Game | Bioshock Oyunu

Oyunun Tanımı
Bioshock, Ken Levine’in tasarlayıp 2K Boston’ın (Şimdiki adı Irrational Games) geliştirdiği bir hayatta kalma-korku FPS oyunu. Oyun, Xbox 360 ve PC için 21 Ağustos 2007 tarihinde çıkmıştır. 2K Games tarafından yapılan bir açıklamada oyunun Playstation 3 için 2K Marin tarafından hazırlandığı ve 17 Ekim 2008 (PAL) ve 21 Ekim 2008 (NTSC-US) tarihlerinde piyasaya sürülmüştür. Mac OS X için Feral Interactive tarafından geliştirilmiş ve 7 Ekim 2009′da piyasaya sürülmüştür.
Oyun 1960′lı yılların alternatif bir evreninde geçer. Bir uçak kazasından sağ kurtulan Jack adlı bir adam su altı şehri Rapture’ı keşfeder ve mutantlar ve droneların saldırısından sağ kurtulmaya çalışır.
Bioshock, rol yapma ve hayatta kalma oyunlarındaki nesne bulmayı da içerdiğinden geliştiriciler oyunu System Shock serisinin manevi ardılı olarak tanımlar.
Grafik motoru
Bioshock’ta Unreal Engine 2.5′in 3. sürümdeki bazı özellikleri eklenen modifiye bir uyarlaması kullanılmıştır. Havok Fizik Motoru da kullanılmıştır. Oyunun geliştiricileri oyunun çoklu çekirdek kullanım özelliğine vurgu yapmaktadır.
Oyun Fragmanı (Gerçekten fragman süper ama daha yükleyemedim pc ye)

Battlefield 4′ten İlk Fragman Yayımlandı

Dün sona eren Game Developers Conferance 2013′te Electronic Arts ve DICE’ın şovu vardı. Çünkü yeni grafik motorları Frostbite 3′ün gücünü arkasına alan Battlefield 4 tanıtıldı.
Game Developers Conferance 2013 sönük geçiyor derken bombalar son gün patladı. Bir diğer haberimizde görebileceğiniz gibi Hideo Kojima, The Phantom Pain ve Metal Gear Solid: Ground Zeroes adlı oyunların ne olduğunu açıklayıp bir tanıtım videosu yayımladı.
Bir diğer tarafta ise DICE ve Electronic Arts, CryEngine 3 ile “yeni nesil grafiklere geçtiklerini” iddia eden Cevat Yerli’ye tokat gibi bir yanıt veren bir video yayımladı.
Muhtemelen PlayStation 4 platformu için de piyasaya sürülecek olan Battlefield 4′ün yeni Frostbite motoru Frostbite 3 ile desteklendiğini ve bu sayede çok daha gerçekçi yüz animasyonları ve parça efektleri görebileceğimizi söylememiz gerekiyor.
Her ne kadar haberlere yorum katmaktan hiç hoşlanmasak da, Battlefield 4′ün Cevat Yerli’ye gerçek anlamda bir tokat olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Grafikler Crysis 3 ve CryEngine 3′ün yapabildiklerinden çok daha iyiler ve özellikle yüz animasyonları nefes kesecek düzeyde olmuş.
Sizleri daha fazla merakta bırakmadan Battlefield 4′ün tanıtım videosu ve ardından da 17 dakikalık oynanış görüntülerini içeren bir video ile baş başa bırakalım.
İyi seyirler.
İşte bu da 17 dakikalık oynanış videosu. HD kalitesinde 1080p olarak izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Dünya Savaşı Z Film Müzikleri



Son zamanların ünlü sinema filmi world war z nin, sitemizde yayınlamaya başladığımız fragmanından sonra da gördüğü ilgiyi fark ederek filmin orjinal videosunu bulmaya koyulduk. Bu arada bu filme artan ilgi ve istek sitemizde tavan yapmıştır, son dönemlerde özellikle site ziyaretçilerimizin bu filmin müziklerini de bulup yayınlamamızı istemesinden dolayı bizde ziyaretçilerimizin isteklerine uyarak bu adımı gerçekleştirdik.
İşte herkesin bizden istediği film müziklerini bulduğumuz kadarını sitemiz de yayınlıyoruz. İyi dinlemeler.
1-) World War Z” OST – FULL ALBUM (720p)


Tracklist: İsimleri ve Süreleri yanyana yazmaktadır.
01. Philadelphia (00:00)
02. The Lane Family (04:02)
03. Ninja Quiet (06:49)
04. Searching For Clues (09:43)
05. NJ Mart (15:18)
06. Zombies In Coach (19:17)
07. Hand Off! (22:59)
08. No Teeth No Bite (25:48)
09. The Salvation Gates (29:13)
10. Wales (33:38)
11. A River Around A Rock (38:59)
Total Duration: 44:12

Fast and Furious 6 Film Müzikleri

Yine yoğun istek üzerine hızlı ve öfkeli 6 filminin müziklerini sitemize koymuş bulunmaktayız.  Müzik kategorisinde çok fazla istek oluyor bu yüzden bazen sizlere geç cevap veriyoruz veya o istekleri geç zamanda karşılıyoruz. Bu yüzden Meraklı yazar müzik kategorisine kendiside müziği çok seven yeni bir yazar atadık artık isteklerinize anında cevap verebileceğiz. İstek ve sorunlarınızı lütfen bize iletmekten çekinmeyiniz.

Fast and Furious 6 filmini orjinal görüntü ile sitemize ekledik, filmi izlemenizi tavsiye ederim gerçekten diğer serileri gibi güzel ve akıcıdır. Geçelim film müziklerine. YPFC29YY4FKC
Filmin müzikleri
1. Bad Meets – Fast Lane
2. Benny Benassi Feat. Ying Yang Twins – All The Way
3. Daddy Yankee – Me Entere
4. DJ V.V. Wisin Y Yandel Ft Aventura – Noche De Sexo
5. Eminem Feat. Ludacris – Lil Wayne
6. Kevin Rudolf – In The City
7. Lil John – Get Outta Your Mind (feat. LMFAO)
8. Limp Bizkit – Gold Cobra
9. Limp Bizkit – My Way
10. Ludacris Feat -R.Kelly Fabolous – Representin (Remix)
11. No Mercy Feat. – Chamillionaire 1
12. Raptile Feat. Da Lioness Cronite – HandzUp
13. Syberian Beast Meets Mr. Moore – Wien (Original Mix)
14. The Prodigy – Breathe (The Glitch Mob Remix)
15. Tony Dize – Castigala
16. White Stripes – Seven Nation Army
17. Wisin Yandel Feat Franco, El Gorilla, Pitbull, Daddy Yankee, Randy, Julio Voltio, De La Ghetto, Divino, Ba – Sexy Movimiento
18. Young L – Winter
19. Zion & Lennox – Perdido Por El Mundo Feat. Daddy Yankee

Samsung Galaxy S4 Ön İnceleme

amsung’un merakla beklenen amiral gemisi Galaxy S4, Türkiye’de nihayet basına tanıtıldı. 27 Nisan’da satışa çıkacak telefonun fotoğraf çekim kalitesi ve incelemesiyle karşınızdayız.
Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S4, 27 Nisan’da bayrağı Galaxy S3′ten devralacak ve dünya ile aynı anda Türkiye’deki satış macerasına başlayacak.

16 GB’lık sürümü 1999 TL’den piyasaya girecek olan Galaxy S4, pek çok yeni özelliğiyle kullanıcılarına farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor.
Kısa bir süre içerisinde ofisimizde detaylı incelemesini yapacağımız Galaxy S4′ü, Çırağan Sarayı’ndaki etkinlik sırasında kullandık ve deneyimlerimizi sizlere aktarıyoruz. Ayrıca ilerleyen sayfalarda Galaxy S4 ile çektiğimiz fotoğraf örneklerine de ulaşabilirsiniz.
Türkiye’de Exynos 5 Octa işlemci kullanılacak!
Samsung, Türkiye’de 1.9 GHz hızında çalışan Snapdragon 600 işlemci değil de, kendi ürettiği toplamda sekiz çekirdeğe sahip Exynos 5 Octa işlemcili modeli satışa çıkaracak.
Samsung’a göre iki işlemci benzer deneyime sahip olsa da, yapılan pek çok teste göre Exynos 5 Octa’nın özellikle PowerVR SGX544MP3 tabanlı grafik birimi, daha iyi bir oyun performansı sunuyor. Özellikle Türkiye pazarı bu konuda şanslı diyebiliriz.
Exynos 5410 diye de adlandırılan Exynos 5 Octa işlemcisi, aynı anda 8 çekirdeği aktif olarak çalıştırmıyor. Yüksek performans gerektiren durumlarda, 1.6 GHz hızında çalışan 4 adet ARM Cortex A15 tabanlı işlemci devreye giriyor. Eğer düşük performansın gerektiği durumlar yaşanıyorsa, etkili bir tasarruf için devreye 1.2 GHz hızında çalışan 4 adet ARM Cortex A7 çekirdeği devreye giriyor.
Etkileyici ekran!
Uzun yıllardır Samsung’un AMOLED ekranlarındaki PenTile dizilimini eleştirdik. Çünkü bu dizilim sayesinde, piksel aralıkları teoriden çok daha belirgin bir şekilde görünüyordu. Galaxy S4′ün yeni AMOLED ekranı, son derece başarılı.
Full HD çözünürlüğündeki AMOLED ekran, beklenilenin aksine yine Pentile dizilime sahip. Hem Full HD’nin yüksek çözünürlüğü hem de yeni PenTile diziliminin etkisiyle görüntü, neredeyse IPS ekranlar kadar keskin ve berrak. Özellikle gerçek siyah rengini verebilmesi ve beyaz renkleri de mavi tonlarında vermemesi sayesinde, uzun süre en başarılı ekranlar arasındaki yerini alacak gibi görünüyor.
Samsung’un yeniden geliştirdiği ekran, yeşil – sarı PHOLED materyallerden oluşutulmuş yapıda. Samsung’un uzun süredir çalıştığı ekran teknolojisi, mevcut AMOLED ekranlara göre yüzde 25 civarı daha az güç tüketiyor.
Ekrana eklenen yeni özellikler!
Galaxy S4′ün ekranı Air View özelliği sayesinde dokunmadan da dokunma imkanını kullanıcılara sunuyor. Böylece Galaxy Note modellerinde kalemle yapabildiğimiz işlemleri, elimizle de yapabiliyoruz. Mesela maillere bakarken üzerinde elimizi tutarak, detayları görüntüleyebiliyoruz. Ayrıca ekranı Lumia 920′deki gibi eldivenle de kullanabiliyoruz.
Yenilenen kasa!
Samsung, Galaxy S3′e göre ekranı büyüyen fakat tek elle daha rahat kullanılabilen bir telefona imza atmış durumda. İncelen ve hafifleyen Galaxy S4, ince çerçeveleri sayesinde kullanımı en üst seviyeye çıkartıyor.
7.9 mm’lik kalınlığa sahip olan Galaxy S4, 130 gram ağırlıyla da iddialı. Galaxy S3′e göre 2 gram hafifleyen S4, ayrıca 70 mm sınırının altında yer alarak endeki genişliğini koruyor.