3 Ağustos 2013 Cumartesi

Counter-Strike 1.6 Cfg Nasıl Kurulur

Cfg Nasıl Kurulur Sesli & Videolu Anlatım

Arkadaşlar sitemizde bulunan counter-strike kategorisinde bize en çok sorulan sorular cfg yi nasıl kuracağım. Aslını söylemek gerekirse kurma felan yok sitemizden indirdiğiniz CFG dosyasını, zip ten çıkardıktan sonra cs’nin kurulu olduğu dizine atmanız yeterli olacak. Bir çok arkadaşımız bu konuda biraz acemi olduğu için daha açık bir şekilde yazmaya çalışacağım.
Öncelikle sitemizde bulunan Cfg lerimizden herhangi birini indirdiniz. Yada başka bir siteden cfg yi indirdiniz. Zip dosyasında ise çıkartın çıkardığınız cfg yi sırasıyla yazdığım adımları izleyerek uygulayın.
Cfg yi kopyalayın sonra C:\Program Files\Valve\cstrike dizine girin cstrike klasörünün içine yapıştırın. Olay bu kadar basit eğer sizde cs farklı dizinde ise orayı bulun yani C:\ de felan değilde başka disk te kayıtlıysa cs dizinini bulmanız lazım.
Yukarıdaki yoldan yapamadınız acemisiniz o zaman böyle deneyin bide. Öncelikle cfg yi kopyalayın aynı şekide sonra oyunu oynadığınız simgeye sağ tıklayın açılır menünden en alttaki özellikler e tıklayarak önünüze bir pencere gelecek burada Kısayol sekmesine tıklayın ve hedefi bul a basın. İşte cs nin dizinine girdiniz. Cstrike klasörüne girin ve kopyaladığınız cfg yi yapıştırın. Hepsi bu kadar.
Şimdi gelelim en önemli kısıma cfg yi nasıl çalıştırıcam. Cs ye girin ama oyunu açmayın yani servere felan girmeyin. Cs ye girdiniz menüler geldi karşınıza oyuna girmeden konsolu açarak şunu yazacaksınız, kopyaladığınız cfg nin ismini;  exec cfgninismi.cfg yazın ve entere basıp cfg yi aktifleştirin hepsi bu kadar.  Artık oyuna girip cfg nizle oynayabilirsiniz.
Ayrıyetten arkadaşlar internette bir arkadaşımız video ya çekerek cfg nin kurulumunu anlatmış bu videoyuda izleyerek yapabilirsiniz. Sorularınızı da aşağıda belirtmeyi unutmayın. Kolay gelsin.

0 yorum:

Yorum Gönder