3 Ağustos 2013 Cumartesi

Bioshock Game | Bioshock Oyunu

Oyunun Tanımı
Bioshock, Ken Levine’in tasarlayıp 2K Boston’ın (Şimdiki adı Irrational Games) geliştirdiği bir hayatta kalma-korku FPS oyunu. Oyun, Xbox 360 ve PC için 21 Ağustos 2007 tarihinde çıkmıştır. 2K Games tarafından yapılan bir açıklamada oyunun Playstation 3 için 2K Marin tarafından hazırlandığı ve 17 Ekim 2008 (PAL) ve 21 Ekim 2008 (NTSC-US) tarihlerinde piyasaya sürülmüştür. Mac OS X için Feral Interactive tarafından geliştirilmiş ve 7 Ekim 2009′da piyasaya sürülmüştür.
Oyun 1960′lı yılların alternatif bir evreninde geçer. Bir uçak kazasından sağ kurtulan Jack adlı bir adam su altı şehri Rapture’ı keşfeder ve mutantlar ve droneların saldırısından sağ kurtulmaya çalışır.
Bioshock, rol yapma ve hayatta kalma oyunlarındaki nesne bulmayı da içerdiğinden geliştiriciler oyunu System Shock serisinin manevi ardılı olarak tanımlar.
Grafik motoru
Bioshock’ta Unreal Engine 2.5′in 3. sürümdeki bazı özellikleri eklenen modifiye bir uyarlaması kullanılmıştır. Havok Fizik Motoru da kullanılmıştır. Oyunun geliştiricileri oyunun çoklu çekirdek kullanım özelliğine vurgu yapmaktadır.
Oyun Fragmanı (Gerçekten fragman süper ama daha yükleyemedim pc ye)

0 yorum:

Yorum Gönder