3 Ağustos 2013 Cumartesi

Battlefield 4′ten İlk Fragman Yayımlandı

Dün sona eren Game Developers Conferance 2013′te Electronic Arts ve DICE’ın şovu vardı. Çünkü yeni grafik motorları Frostbite 3′ün gücünü arkasına alan Battlefield 4 tanıtıldı.
Game Developers Conferance 2013 sönük geçiyor derken bombalar son gün patladı. Bir diğer haberimizde görebileceğiniz gibi Hideo Kojima, The Phantom Pain ve Metal Gear Solid: Ground Zeroes adlı oyunların ne olduğunu açıklayıp bir tanıtım videosu yayımladı.
Bir diğer tarafta ise DICE ve Electronic Arts, CryEngine 3 ile “yeni nesil grafiklere geçtiklerini” iddia eden Cevat Yerli’ye tokat gibi bir yanıt veren bir video yayımladı.
Muhtemelen PlayStation 4 platformu için de piyasaya sürülecek olan Battlefield 4′ün yeni Frostbite motoru Frostbite 3 ile desteklendiğini ve bu sayede çok daha gerçekçi yüz animasyonları ve parça efektleri görebileceğimizi söylememiz gerekiyor.
Her ne kadar haberlere yorum katmaktan hiç hoşlanmasak da, Battlefield 4′ün Cevat Yerli’ye gerçek anlamda bir tokat olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Grafikler Crysis 3 ve CryEngine 3′ün yapabildiklerinden çok daha iyiler ve özellikle yüz animasyonları nefes kesecek düzeyde olmuş.
Sizleri daha fazla merakta bırakmadan Battlefield 4′ün tanıtım videosu ve ardından da 17 dakikalık oynanış görüntülerini içeren bir video ile baş başa bırakalım.
İyi seyirler.
İşte bu da 17 dakikalık oynanış videosu. HD kalitesinde 1080p olarak izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder